image1

Termékek.

Minitokos alumínium redőny
Jellemzője: 37mm-es , vagy 39mm-es alumínium léc, 138,168, 195,205 cm-es alumínium tok. Alumínium lefutók , kombi kivitel esetén ikelefutók

Vakolható tokos aluredőny
Ha új ház építésénél időben vesszük fel a kapcsolatot a redőnykészítővel, akkor legjobb megoldás a vakolható tokos aluredőny. Ha ezt a megoldást válassztjuk, nem lesz látható a redőny szerkezet, csak a lefutók.

EUROLAND típusú intelligent aluredőny
Az Euroland Kft. fejlesztése eredményeként a teljes szerkezet, (tok, lefutó )  a szigetelésbe van rejtve. Ez egy speciális szerkezet, melyet külön rendelésre készítünk. Az ára 10%-al magasabb a vakolható redőnynél, de legalább ennyi a költségmegtakarítás, ugyanis a redőny lefutók is a hőszigetelt vakolatban helyezkednek el, és így nem lesz a lefutók mentén hőbevitel.

Ráépíthető tokos alumínium redőny
Az újonnan beépített ablakoknál az ablakra ráépíthető tokban is elhelyezhetjük a redőnyt. Egy új fejlesztés során ezzel a ráépíthető tokkal áthidalót is kiválthatunk.  

oE havi akciónk oVideó oKéptár oAlkatrészek oTérkép oFacebook like

© Copyright. Euroland Kft. alu-redőny, motoros alumínium redőny,rolós szúnyogháló,rovarháló, árnyékolástechnika. Gyártás, telepítés Budapest, Székesfehérvár, Pécs, Szeged, Győr, Debrecen, Kecskemét