image1

Alumínium redőny

Az alumínium redőnyöket az ablakok, vagy ajtók külső felületére szereljük. Lehetnek külső minitokos, vakolható és intelligens redőnyök, melyek felhúzás után nem láthatóak és lehetnek rápéített redőnyök is. A mai korszerű redőny természetes velejárója a szúnyoghálóval kombinált alu-redőny, melyet a szakzsargon kombi redőnyként aposztrofál.
Kezelését illetően kézi ( gurtnis) motoros kézi, és motoros rádiós, távirányítóval.  
Az alumínium redőny a legkülönfélébb lakások,családi házak és épületek árnyékolására, hőszigetelésére, de még korlátozott vagyonvédelmére is kiváló megoldásokra ad lehetőséget.

Image14

A fotón egy vakolható alumínium redőny metszete látható. Hőtechnikai szempontból ez a legjobb megoldás. Jól látható a tok jobb felső sarkában elhelyezett rolós szúnyogháló, más néven rovarháló. A tok alján található szerelő-fedélen keresztül végezhető az esetleges javítás. Az alumínium redőnyök gyártásában gyűjtött tapasztalatainkat felhasználva jelentősen leegyszerűsített, kifinomult rendszereinket már házilag is könnyedén javíthatjuk.

oE havi akciónk oVideó oKéptár oAlkatrészek oTérkép oFacebook like

© Copyright. Euroland Kft. alu-redőny, motoros alumínium redőny,rolós szúnyogháló,rovarháló, árnyékolástechnika. Gyártás, telepítés Budapest, Székesfehérvár, Pécs, Szeged, Győr, Debrecen, Kecskemét